ÄVENTYRSLAND

ÖPPET 2018

 

15 juni - 19 augusti

 

mån-fre kl. 10-18

lör-sön kl. 10- 17

 

med reservation för ändringar

PRISER:

 

Entré: 80:- /person

0-2 år gratis

 

Säsongskort:

400:- / person

300:- / HIF medlem

Små äventyr

 

En stor

upplevelse

CAFÉ

 

STÄD KVÄLL

SIM

SKOLA

VÄLKOMMEN TILL HASSELA ÄVENTYRSLAND

 

Upplev en av Hälsinglands finaste platser med närhet till lek, bad och servering och njut av aktivitet och avslappning i trivsam miljö! Poolerna är varma även om solen gömmer sig bakom molnen och med trampbilsbanor, hoppborg, lek och fika på verandan blir det aldrig tråkigt.

Ett unikt äventyrsland som drivs ideellt där små äventyr ger dig en stor upplevelse!

 

 

I vår lilla servering hittar du enklare lunch som korv med bröd, hamburgare, toast och sallad, glass, godis och fika! I år har HIF ingen entreprenör som arrenderar serveringen utan föreningen satsar för första gången på att erbjuda jobb till ungdomar i caféet! Det känns väldigt roligt och vi välkomnar dem varmt till verksamheten och hoppas de ska trivas. Skötsel av bassäng, uppvärmning och gräsklippning etc hyrs in av Alltjänst sociala förening men allt annat arbete sker ideellt, tex helgstädning av omklädningrum, jourtelefon mm.. STÖD HASSELA IF genom att bidra med att skriva upp dig på en städkväll eller skänk en slant för den goda sakens skull!

 

 

 

 

Måndag kväll 11 juni träffas vi och städar och fixar inför en ny sommsrsäsong på Badet!

 

Ta med en kompis och ditt favoritredskap (gummihandskar, kratta, häcksax, fönsterskrapan) och hjälp till att ordna både inomhus och utomhus på badanläggningen.

 

Hassela Äventyrsland drivs ideellt, dvs utan kommersiella mål där mycket av arbetet görs helt på frivillig basis, för att bidra till en levande landsbygd.

 

 

Hassela IF är anslutna till ACTIWAY så du som har friskvårdsbidrag från din arbetsgivare kan utnyttja detta genom att lösa säsongskort i entrén till badet. Bassängen är 25 meter lång så här kan du simma några kilometer i sommar!. Om du är intresserad av att ordna simkvällar efter stängning för att kunna avnjuta simstunden i lite mer lugn och ro, kontakta oss på info@hasselaif.se så kan vi se om det finns en aktivitetskväll ledig för deta och du får instruktioner för stängningsrutiner, ansvar för nycklar etc.

 

 

 

SENASTE NYTT

om vad som händer på HasselaÄventyrsland hittar du på vår Facebook-sida.

 

Där uppdaterar en handfull engagerade personer med bilder och info om allt från dagens väder till aktiviteter som pågår. Allt arbete sker ideellt men i år försöker vi satsa på framtiden genom att för första gången anställa ungdomar på sommarjobbet! Vi önskar alla en härlig, lekfull och fin sommar, som vi räknar med ska bli varm, solig och välbesökt!

 

 

 

SIMSKOLA 2018 - Måndag - torsdag vecka 27 & 28 (8 tillfällen) 320:- / barn

 

För barn som ännu inte kan simma 25 meter födda 2013 eller tidigare. Anmälan och boknings-bekräftelse via SMS till Monica på 073- 801 36 50 (Barnets namn, födelseår, HIF-medlem, önskad tid)

Grupp 1 kl. 16 - Grupp 2 kl. 17

- HIF medlemmar har förtur, anmäl senast 10/6, max 12 barn i varje grupp - först till kvarn!

OM HASSELA ÄVENTYRSLAND

 

Här finns tre tempererade utomhusbassänger (25m, 12m samt liten plaskpool) omklädningsrum med duschar, servering med kiosk och lättare luncher samt butik med barnkläder och badtillbehör. Trampbilsbanorna utgör ett roligt nöje för både stora och små; här finns fordonsmodeller och farkoster som passar alla åldrar och storlekar. Hoppborg, lekstugor, sandlåda och ett litet område för naturlig lek, spel och andra aktiviteter - här finns massa skoj för en sommardag, oavsett om solen strålar eller gömmer sig bakom regntunga moln!

 

Granne med badet finns Hassela Hembygdsgård med sina historiska byggnader i fin miljö.

Badanläggningen drivs ideellt i regi av föreningen Hassela IF och både privatpersoner och företag bidrar på olika sätt till verksamheten. All eventuell vinst går tillbaka till drift av badanläggningen och förhoppningen är att kunna utveckla Hassela Äventyrsland i framtiden.

Serveringen arrenderas av entreprenör.

 

Vi vill rikta ett stort TACK till alla som engagerat sig genom tiderna för Hasselabadets överlevdad och utveckling! Hasselabadet invigdes 1969 och var från början kommunalt men såldes under 90-talet till privata aktörer och kort därefter till Hassela IF. Verksamheten har därefter varit ideell och badanläggningen var på väg att förtäras av tidens tand. 2011 startades ett projekt med hjälp av stöd från EU, kommunen, företag och enorma insatser av privatpersoners ideella arbetstimmar , som har resulterat i upprustning av i stort sett alla delar av anläggningen.

Nu drivs denna sommarpärla vidare ideellt där alla intäkter går till drift och skötsel och förhoppningar om att kunna investera i framtiden också!

 

Om du vill hjälpa till att förbättra Hassela Äventyrsland är du välkommen att bidra!

Bergsjövägen 7B, 829 98 Hassela

 

tel: 070-584 63 95

e-post: info@hasselaif.se

MEDLEMSKAP Hassela IF

100:- / person

250:- / familj (m. barn under 18 år)

 

 

PRISER Hassela Äventyrsland

Dagsentré: 80:- / person

Säsongskort: 400:- / person

(300:- / HIF-medlem)

0-2 år gratis

Bg: 5475 - 0732

 

Swish: 123 213 78 00

Märk inbetalning med namn