ÄVENTYRSLAND

SIM

SKOLA

VÄLKOMMEN TILL HASSELA ÄVENTYRSLAND

Upplev en av Hälsinglands finaste platser med närhet till lek, bad och servering och njut av aktivitet och avslappning i trivsam miljö! Poolerna är varma även om solen gömmer sig bakom molnen och med trampbilsbanor, hoppborg, lek och fika på verandan blir det aldrig tråkigt.

Ett unikt äventyrsland som drivs ideellt där små äventyr ger dig en stor upplevelse!

I vår lilla servering hittar du enklare lunch som korv med bröd, hamburgare, toast och sallad, glass, godis och fika! I år har HIF ingen entreprenör som arrenderar serveringen utan föreningen satsar för första gången på att erbjuda jobb till ungdomar i caféet! Det känns väldigt roligt och vi välkomnar dem varmt till verksamheten och hoppas de ska trivas. Skötsel av bassäng, uppvärmning och gräsklippning etc hyrs in av Alltjänst sociala förening men allt annat arbete sker ideellt, tex helgstädning av omklädningrum, jourtelefon mm.. STÖD HASSELA IF genom att bidra med att skriva upp dig på en städkväll eller skänk en slant för den goda sakens skull!

Måndag kväll 11 juni träffas vi och städar och fixar inför en ny sommsrsäsong på Badet!

Ta med en kompis och ditt favoritredskap (gummihandskar, kratta, häcksax, fönsterskrapan) och hjälp till att ordna både inomhus och utomhus på badanläggningen.

Hassela Äventyrsland drivs ideellt, dvs utan kommersiella mål där mycket av arbetet görs helt på frivillig basis, för att bidra till en levande landsbygd.

Hassela IF är anslutna till ACTIWAY så du som har friskvårdsbidrag från din arbetsgivare kan utnyttja detta genom att lösa säsongskort i entrén till badet. Bassängen är 25 meter lång så här kan du simma några kilometer i sommar!. Om du är intresserad av att ordna simkvällar efter stängning för att kunna avnjuta simstunden i lite mer lugn och ro, kontakta oss på info@hasselaif.se så kan vi se om det finns en aktivitetskväll ledig för deta och du får instruktioner för stängningsrutiner, ansvar för nycklar etc.