ÄVENTYRSLAND

v.27-31

mån-fre    kl. 10-18

STÄNGT midsommar 21-22/6

med reservation för ändringar - uppdateringar på facebook

PRISER:

Entré: 80:- /person

0-2 år gratis

Säsongskort:

400:- / person

300:- / HIF medlem

Hasselabadet

50 år!

1969 - 2019

JUBILEUMSFEST

för hela familjen

lördag 27 juli

Små äventyr

En stor

upplevelse

VÄLKOMMEN TILL HASSELA ÄVENTYRSLAND

Upplev en av Hälsinglands finaste platser med närhet till lek, bad och servering och njut av aktivitet och avslappning i trivsam miljö! Poolerna är varma även om solen gömmer sig bakom molnen och med trampbilsbanor, hoppborg, lek och fika på verandan blir det aldrig tråkigt.

Ett unikt äventyrsland som drivs ideellt där små äventyr ger dig en stor upplevelse!

CAFÉ

I vår lilla servering hittar du enklare lunch som korv med bröd, hamburgare, toast och sallad, glass, godis och fika!
Vi fortsätter att driva serveringen med ideella krafter i regi av föreningen; för att kunna erbjuda ungdomsjobb under sommaren! Det känns väldigt roligt och vi välkomnar ett nytt gäng ungdomar till verksamheten 2019 och hoppas de ska trivas. Skötsel av bassäng, uppvärmning gräsklippning etc hyrs in av Alltjänst sociala förening men allt annat arbete sker ideellt, tex administration av olika områden, inköp, bokföring, marknadsföring, entré, helgstäd av omklädningrum, jourtelefon etc..

FIXARDAG

Lördag 25 maj träffas vi på badet för att städa och fixa inför en ny sommarsäsong!

Ta med en kompis och ditt favoritredskap (gummihandskar, kratta, häcksax, fönsterskrapa eller skurborste) och hjälp till att ordna både inomhus och utomhus på badanläggningen.

Hassela Äventyrsland drivs ideellt, dvs utan kommersiella mål där mycket av arbetet görs helt på frivillig basis, för att bidra till en levande landsbygd.

Hassela IF är anslutna till ACTIWAY så du som har friskvårdsbidrag från din arbetsgivare kan utnyttja detta genom att lösa säsongskort i entrén till badet.
Bassängen är 25 meter lång så här kan du simma några kilometer i sommar! Om du är intresserad av att ordna simkvällar efter stängning för att kunna avnjuta simstunden i lite mer lugn och ro, kontakta oss på info@hasselaif.se så kan vi se om det finns en aktivitetskväll ledig för detta och du får instruktioner angående stängningsrutiner,  ansvar för nycklar etc.