ÄVENTYRSLAND

ÖPPET 2018

 

15 juni - 19 augusti

 

mån-fre kl. 10-18

lör-sön kl. 10- 17

 

med reservation för ändringar

PRISER:

 

Entré: 80:- /person

0-2 år gratis

 

Säsongskort:

400:- / person

300:- / HIF medlem

Små äventyr

 

En stor

upplevelse

CAFÉ

 

FAMILJE

KVÄLL

FEST

SIM

SKOLA

VÄLKOMMEN TILL HASSELA ÄVENTYRSLAND

 

Upplev en av Hälsinglands finaste platser med närhet till lek, bad och servering och njut av aktivitet och avslappning i trivsam miljö! Poolerna är varma även om solen gömmer sig bakom molnen och med trampbilsbanor, hoppborg, lek och fika på verandan blir det aldrig tråkigt. Ett unikt äventyrsland som drivs ideellt där små äventyr ger dig en stor upplevelse!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SENASTE NYTT

om vad som händer på HasselaÄventyrsland hittar du på vår Facebook-sida.

 

Där uppdaterar en handfull engagerade personer med bilder och info om allt från dagens väder till aktiviteter som pågår. Under 2017 påbörjas byggnationerna av en vattenrutchkana, som vi hoppas ska stå klar till säsongen 2018. Allt arbete sker ideellt och får stå vilande under sommarperioden, som vi räknar med ska bli varm, solig och välbesökt!

 

 

SIMSKOLA 2017 - FULLBOKAD

 

För barn som ännu inte kan simma 25 meter födda 2012 eller tidigare.

Bokningsbekräftelse via SMS

Grupp 1 kl. 16

Grupp 2 kl. 17

OM HASSELA ÄVENTYRSLAND

 

Här finns tre tempererade utomhusbassänger (25m, 12m samt liten plaskpool) omklädningsrum med duschar, servering med kiosk och lättare luncher samt butik med barnkläder och badtillbehör. Trampbilsbanorna utgör ett roligt nöje för både stora och små; här finns fordonsmodeller och farkoster som passar alla åldrar och storlekar. Hoppborg, lekstugor, sandlåda och ett litet område för naturlig lek, spel och andra aktiviteter - här finns massa skoj för en sommardag, oavsett om solen strålar eller gömmer sig bakom regntunga moln!

 

Granne med badet finns Hassela Hembygdsgård med sina historiska byggnader i fin miljö.

Badanläggningen drivs ideellt i regi av föreningen Hassela IF och både privatpersoner och företag bidrar på olika sätt till verksamheten. All eventuell vinst går tillbaka till drift av badanläggningen och förhoppningen är att kunna utveckla Hassela Äventyrsland i framtiden.

Serveringen arrenderas av entreprenör.

 

Vi vill rikta ett stort TACK till alla som engagerat sig genom tiderna för Hasselabadets överlevdad och utveckling! Hasselabadet invigdes 1969 och var från början kommunalt men såldes under 90-talet till privata aktörer och kort därefter till Hassela IF. Verksamheten har därefter varit ideell och badanläggningen var på väg att förtäras av tidens tand. 2011 startades ett projekt med hjälp av stöd från EU, kommunen, företag och enorma insatser av privatpersoners ideella arbetstimmar , som har resulterat i upprustning av i stort sett alla delar av anläggningen.

Nu drivs denna sommarpärla vidare ideellt där alla intäkter går till drift och skötsel och förhoppningar om att kunna investera i framtiden också!

 

Om du vill hjälpa till att förbättra Hassela Äventyrsland är du välkommen att bidra!

Bergsjövägen 7B, 829 98 Hassela

 

tel: 070-584 63 95

e-post: info@hasselaif.se

MEDLEMSKAP Hassela IF

100:- / person

250:- / familj (m. barn under 18 år)

 

 

PRISER Hassela Äventyrsland

Dagsentré: 80:- / person

Säsongskort: 400:- / person

(300:- / HIF-medlem)

0-2 år gratis

Bg: 5475 - 0732

 

Swish: 123 213 78 00

Märk inbetalning med namn